Voor de lege koelkast of de lege maag

Het is een bekend moment: de avond komt eraan, je maag rammelt, maar je hebt geen idee wat je deze keer op tafel moet zetten. Een ander scenario: je kijkt naar je weekplanning en hebt geen idee wanneer je ook nog eens boodschappen moet doen. Of misschien mijd je de supermarkt nu het liefst helemaal in verband met Corona. Soms zijn er ook dagen dat de boodschappen in huis zijn, je receptenboeken klaarliggen, maar je gewoon écht geen zin hebt om te koken. Wat doe je dan? Gelukkig bestaat er een oplossing voor al deze problemen, op één website! Op internet kan je lekkere restaurantmaaltijden bestellen en online boodschappen doen.

Hoe werkt het dan?

Heb je lekkere trek en een lege koelkast? Of een prachtige weekboodschappenlijst maar geen tijd om naar de supermarkt te gaan? Butlon is er voor jou. Je vindt de digitale supermarkt via de website of de app en daar kan je naar hartenlust online boodschappen doen. Zij bieden een versgarantie op de producten! Nadat je je producten hebt gekozen, worden ze bij je voor de deur afgeleverd. Wat heel fijn is: Zij bieden de mogelijkheid om boodschappen in grote hoeveelheden te bestellen. De echte spaarders snappen allang dat dat ook nog eens geld scheelt! Betalen kan simpelweg via iDEAL en je boodschappen zijn via Track&Trace te volgen.

Maar wat moet ik dan koken?

Bij veel supermarktketens krijg je vaak mooie receptideeën, bijvoorbeeld via hun website of folders in de winkel. Dat is een welkome service, want iedereen zit wel eens met de handen in het haar als er weer eens een gerecht bedacht moet worden. Deze internetsupermarkt begrijpt hoe handig het is en biedt deze service ook, maar gaat zelfs nog een stuk verder! Een schat aan inspiratie is te vinden op de pagina wat eten we vanavond 1 persoon? Zin in Turks, Grieks of Mexicaans? Op deze website vind je de recepten én kan je direct de benodigde ingrediënten bestellen. Ze bereiden je zelfs voor op de bekende snaaimomenten en luie zondagen door je eraan te herinneren om verantwoorde snacks en lekkere broodjes op tijd in te kopen.

Koken? Vandaag even niet!

De boodschappenbezorgdienst van deze website klinkt natuurlijk heel handig, maar laten we eerlijk zijn. Er zullen altijd dagen langskomen dat je gewoon geen zin hebt om te koken. Op die dagen wil je dat je eten kant-en-klaar bij je voordeur opduikt. En ook dat kan! Het eten bestellen bij Butlon.nl gaat veel verder dan hun boodschappenservice. Via deze site kan je namelijk ook restaurantmaaltijden bestellen. Met de ‘restaurants open near me’-functie kan je een restaurant bij jou in de buurt kiezen. En de service van hun zit al verspreid over een groot deel van Nederland, dus waar wacht je nog op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *