Een droom voor elke man

Elke man droomt hier toch van: een bar voor in huis? Geen dure drankjes meer hoeven af te rekenen en dus niet voor een enorme verrassing komen te staan aan het eind van de avond, geen lange wachtrijen voor je favoriete café, geen vieze toiletten en misschien nog wel het grootste voordeel van een bar voor in huis: hij is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Een bar voor in huis kent alleen maar voordelen! Maar: hoe kies je de beste bar uit?

Groot aanbod

Het zal je niet ontgaan zijn dat het assortiment bars erg groot is. Niet alleen het assortiment is erg groot, maar ook de bars zelfs. Er zijn bars die wel tot 6 of 7 meter lang zijn. Mits u een grote woning heeft, is dat natuurlijk net wat te veel van het goede. Daarom zijn er ook speciale thuisbars ontwikkeld. Deze zijn in maten flink ingenomen, zonder in te leveren op kwaliteit en wellicht nog wel het belangrijkste: de ervaring van een bar. De bar zal alsnog in alle gemakken zijn voorzien en voldoende opbergruimte hebben zodat u alles binnen handbereik kunt opslaan. U hoeft echt niet in een villa of landhuis te wonen om een huisbar neer te kunnen zetten. Er zijn huisbars die slechts 1 meter 70 breed zijn. Dit maakt ze erg gangbaar en geschikt voor binnenshuis.

Buiten in plaats van binnen

Wellicht heeft u in de tuin meer ruimte dan in uw huis. Een huisbar hoeft niet alleen in huis te staan, maar is ook zeer geschikt om neer te zetten in uw tuin. Wat dacht u van een eigen privé bar onder een overkapping. Als deze overkapping afsluitbaar is kunt u in principe het hele jaar door genieten van uw bar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *