Lekker genieten zonder zorgen

Catering Horst

De zomer komt er weer aan, tijd om te genieten van de tuin en natuurlijk je vrienden en familie. Het is niet de bedoeling om de hele middag in de keuken te moeten staan, om een grote maaltijd te bereiden. Met een buffet of een heerlijke bbq genieten je met zijn allen, zonder te hoeven koken. De lekkerste salades, stokbrood en het beste vlees wordt door catering Horst verzorgd. Ophalen is ook niet nodig, alles voor je etentje wordt namelijk eenvoudig bij je thuisbezorgd. Kijk naar de mogelijkheden op de website van henkaarts.com. 

Uitgebreid buffet

Het hoeft niet perse mooi weer te zijn om te kunnen genieten van een perfect verzorgd buffet, want catering Horst verzorgd ook de lekkerste buffetten. Wat je ook lekker vind of wat voor buffet je ook wilt, van een klassiek buffet tot aan een meesterlijk buffet. Welk buffet je ook kiest, allemaal zijn ze met de grootste zorg samengesteld en voorzien van de lekkerste gerechten. Ook wanneer je een eigen buffet samen wilt stellen is dit geen probleem, bijna alles is mogelijk bij henkaarts.com. Een buffet is ook te bestellen in een koude of warme vorm, en wordt altijd vers thuisbezorgd.

Catering Horst

Zelfs de afwas wordt voor je gedaan

Bestel je een buffet of bbq voor tien personen of meer, dan hoef je geen zorgen te hebben over het bestek en de borden inclusief opscheplepels. Sterker nog afwassen is er ook niet bij want dat doet catering Horst voor je, als dat niet optimaal genieten is. Een bbq wordt compleet verzorgd, geen zorgen om stokbrood en salades. Heb je speciale wensen dan worden deze natuurlijk verzorgd, het is wel de bedoeling dat je feestje onvergetelijk wordt en iedereen er na jaren nog over praat. Wil je ook muziek, licht, kortom een compleet ingerichte feestlocatie dan werken we daarvoor samen met een partner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *