Waar kunt u eerlijk, biologisch vlees bestellen?

Ik vind het belangrijk om vlees te eten dat geproduceerd is met respect voor het dier, de natuur en het milieu. Dat de dieren genoeg ruimte hebben gehad om in te leven en niet op elkaar gepropt hebben gezeten tot dat ze geslacht werden. Dat het voer ook biologisch is en dat er nauwelijks tot geen antibiotica wordt gebruikt. Daarom besloot ik op een gegeven moment biologisch vlees te gaan bestellen. Maar ja, dan kun je ook niet zomaar bij elke slager op de deur kloppen en maar geloven of hopen dat het inderdaad biologisch vlees is. Ja, het is dan wel wat duurder maar dan heb je ook echt een goed stukje vlees op je bordje liggen. Biologisch vlees bestellen doe ik dan nu ook op de website zorgnatuur.nl. Dit is een online slager waar een combinatie van zorg en natuur bij elkaar samenkomt. Het is natuurvlees van eigen biologisch gecertificeerde runderen en schapen die heerlijk vrij lopen in de natuurgebieden in samenwerking met Staatsbosbeheer. Alleen dat al vond ik genoeg om hier het biologische vlees te bestellen. Ze hebben ruim 200 biologische en natuurvlees producten in huis. Alles is op voorraad en binnen 1 dag in huis, duurzaam verpakt en diepgevroren bezorgd. Mijn bestelling kon ik zelf samenstellen. Ze hebben verschillende soorten biologisch vlees om te bestellen via deze site: rundvlees, bio kip, heideschaap en lam, scharrelvarken, wild en gevogelte, worstjes, soep, bouillon, barbecuevlees en meer. Hartstikke mooi uitziend biologische vlees om te bestellen. Ook draadjesvlees zoals die zo lekker kon worden gemaakt vroeger bieden ze aan. De vleespakketten zijn gemaakt door mensen met een beperking en in samenwerking met Stichting Phusis. Ze kijken ook naar het ‘vergeten vlees’ en gaan voor een nieuwe kennismaking hiermee zodat niet alleen bijvoorbeeld de biefstuk van een koe wordt gebruikt. Ze hebben vaak nieuwe producten geven ze aan, hebben leuke aanbiedingen, seizoensacties en promoties en ze hebben een zorgboerderij waar ook leuke activiteiten worden aangeboden. Het vlees wordt door de speciale Foodservice van PostNL thuis gebracht.

Biologisch vlees bestellen ook iets voor u?

Het is heerlijk en mooi vlees, al een genot om naar te kijken. Zo anders als uit de winkel moet ik eerlijk zeggen. De website ziet er prachtig uit en u heeft dan ook echt het gevoel dat u de natuur helpt en ondersteunt waar u kunt. Op de website staat voldoende informatie om een beeld te krijgen van wat ze met deze site en deze producten willen bereiken.

Misschien ook interesse in biologisch vlees?

Ga dan eens kijken op deze website, want:

  • Ze hebben een groot aanbod van biologisch en natuurvlees.
  • U helpt het milieu en de natuur een handje mee.
  • U heeft heerlijk vlees op uw bord liggen, en nog eerlijk ook!

Ikzelf kon geen nee meer zeggen nadat ik van deze website afkwam. Het was geen kwestie van of we het gingen proberen maar wat we gingen proberen en hebben dan ook besloten om elke maand iets anders uit te proberen. Ik ga hier dan ook zeker vaker iets kopen want ik ben fan van deze site. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *